Privacy

U wilt voldoen aan de voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wel zodanig dat privacy een onderdeel wordt van uw bedrijfsvoering. Door middel van gestandaardiseerde documenten en checklists. Zodat u niet telkens het wiel weer behoeft uit te vinden.

Wij hebben ondernemers in onder andere de zorg, accountancy, bouw, ICT, retail, recycling en groothandel geholpen om te voldoen aan de AVG, alsmede webshops en sportverenigingen.

Een greep uit onze dienstverlening

  • AVG pakket

Wij kunnen u een pakket met standaarddocumenten aanleveren, zodat uw onderneming weer voldoet aan de AVG. Deze standaarddocumenten zijn afdoende voor het gemiddelde MKB-bedrijf en zijn verkrijgbaar tegen een vaste prijs.

  • Verwerkersovereenkomst

Soms is het nodig dat u een eigen verwerkersovereenkomst hebt. Opgesteld in heldere taal. Deze leveren wij desgewenst voor u aan, tegen een vaste prijs.

  • Maatwerk

In specifieke gevallen vergt het enig onderzoek om vast te stellen op welke wijze u dient te voldoen aan de AVG. Met name indien u omgaat met bijzondere persoonsgegevens. Wij adviseren u in voorkomende gevallen graag verder.