Over mij

Uw eigen bedrijfsjurist op afroep beschikbaar

Het doel van mijn adviezen is om uw juridische vraagstukken op te lossen zonder dat een juridische procedure noodzakelijk is. Echter, soms is dat niet te vermijden. In die gevallen verwijs ik u graag door naar een deskundige advocaat uit mijn netwerk. Ik kan u vervolgens helpen om de zaak op gestructureerde wijze aan deze advocaat over te dragen.

In mijn netwerk heb ik goede contacten met andere gespecialiseerde deskundigen zoals accountants en notarissen. Desgewenst kan ik deze in overleg met u inschakelen. Bij complexe zaken kan het bovendien nuttig zijn om in overleg met u een specialist uit uw branche bij te schakelen.

Mijn ervaring

2001-2002      Juridisch Medewerker

2002-2017      Advocaat

2017 – heden  Juridisch adviseur

Mijn ervaring ligt op het gebied van juridische oplossingen voor ondernemers in het MKB. In diverse branches zoals de bouw, ICT, handel, zorg en zakelijke dienstverlening.

Nevenwerkzaamheden

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als jurist civiel recht bij een hogeschool. Onder mijn verantwoordelijkheid vallen onder meer contracten, subsidie-aanvragen, intellectuele eigendomskwesties en privacykwesties. Daarnaast ben ik lid van Businessclub Bij de Tijd in Rijssen en van de Rotary Rijssen Regge Regio.